• Start here

 • Hyvää tietää

  Edulliset venäläiset kellot Pietarissa!

  Pietarin keskustassa sijaitsevissa kellokaupoissa on yleensä ulkomaalaisia kellomerkkeja ja huippuhintoja. Mitä jos haluat ostaa edullisesti esimerkiksi venäläiset rinnekellot Pietarissa? Parempi ostaa venäläiset kellot näistä kaupoista jotka ovat suosittuja itse pietarilaisten välissä. Yksi semmoinen edullinen ja luotettava venäläinen kellokauppa sijaitsee Pietarissa Lermontovsky kadulla, 55. Kaupan nimi on “Venäläiset Kellot” ja se on hyvin suosittu kaupunkilaisten ja vieraiden välissä. Tämän kellokaupan erikoispiirre on se että samassa paikassa myydään melkein tuotantohinnalla lähes kaikki venäläiset kellomerkit joita valmistetaan tänään Venäjällä!

  Lisää…

 • Haemme Partneria

  Venäläinen kuljetusliike tarjoaa rahdit-palvelusta Venäjän luoteispuolella (Karjala, Sortavala, Petroskoi, Pietari.... .) ja Suomen puolella. Kuljetusliikkeellä on 5 rekkaa ja lisää erikokoisia ja erimuotoisia perävaunuja jotka sopivat erilaisten tavaroiden kuljetukselle. Meillä on kaikki tarpeelliset ja viralliset toimiluvat ja kansainvälisen kuljetuksen luvat. Tarjoamme virallista ja luotettavaa rahdit-palvelusta kilpailuhinnalla 1,1 euroa/kilometri.

  Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä: spb@spbcontact.com

 • Sää Pietarissa

Maksutavat

card_5

Arvokkaat asiakkaat!

Maksamaan valittu vuokra-asunto, palveluksia tai tavaroita voitte käyttää seuraavia maksutapoja:

Käteis-maksu

payment-method-1

– Paras maksutapa maksamaan kyydin, auton ja kuskin palveluksia ja vuokra-asunnon laskuja. Maksuvälineenä voidaan käyttää euroja tai ruplia valuuttavaihdon kurssin perusteella. Maksaessa tällä maksutavalla saatte virallisen laskun joka sisältää kaikki käytetyt palvelukset.

Luottokortti-maksu (Visa/Mastercard… )

payment-method-2

– Maksu internetin kautta käyttäessä PayPal maksujärjestelmää. Sopiva keino maksamaan vuokra-asunnon varausta tai tavaroita. www.paypal.com/fi tästä osoitteesta löytyy lisää tietoa PayPal maksujärjestelmästä.
Huom!: Käytettäessä tätä maksutapaa summaan lisätään 3% suuruinen laskutuslisä.

Pankkisiirto-maksu

payment-method-3

– Mukava tapa maksamaan hakutoiminnan ja markkinointitutkinnan lisäpalveluksia
Tilisiirto kestää noin 5-7 työpäivää ja tämä maksu on tehtävä vähintään 10 päivää ennen tuloanne Pietariin.
Huom!: Käytettäessä tätä maksutapaa summaan lisätään 3% suuruinen laskutuslisä.

Western Union-maksu

payment-method-4

– Nopea mutta kallein maksutapa.
www.westernunion.com tästä osoitteesta löytyy lisää tietoa maksujärjestelmästä.

Olkaa hyvää ja ottakaa yhteyttä tarkistamaan mikä maksutapa sopii nimenomaan Teille spb@spbcontact.com

 • Uutiset

  Pietarin interaktiivinen retkeily tietokoneen ääressä!

  Venäjän suosittuin hakukone Yandex startasi Venäjän kaupunkien panoraamat. 360° kaupungin panoraamat antavat mahdollusuuden nauttia keinotekoista matkaa kävelemässä esimerkiksi Pietarin katuja ja kaupunkia jättämättä omaa kotia. Voitte liikkua eri suuntaan, lukea talojen numeroja ja katujen nimia, katsella Pietarin nähtävyyksia. Yandex hakukoneen panoraamakartat auttavat matkustamaan Pietaria ja nauttimaan sen nähtävyyksiä, suunnittelemaan Pietarin omaa retkeilyreittia ja näyttämään kavereille käymiänne paikkoja! Lisää…