• Start here

 • Hyvää tietää

  Edulliset venäläiset kellot Pietarissa!

  Pietarin keskustassa sijaitsevissa kellokaupoissa on yleensä ulkomaalaisia kellomerkkeja ja huippuhintoja. Mitä jos haluat ostaa edullisesti esimerkiksi venäläiset rinnekellot Pietarissa? Parempi ostaa venäläiset kellot näistä kaupoista jotka ovat suosittuja itse pietarilaisten välissä. Yksi semmoinen edullinen ja luotettava venäläinen kellokauppa sijaitsee Pietarissa Lermontovsky kadulla, 55. Kaupan nimi on “Venäläiset Kellot” ja se on hyvin suosittu kaupunkilaisten ja vieraiden välissä. Tämän kellokaupan erikoispiirre on se että samassa paikassa myydään melkein tuotantohinnalla lähes kaikki venäläiset kellomerkit joita valmistetaan tänään Venäjällä!

  Lisää…

 • Haemme Partneria

  Venäläinen kuljetusliike tarjoaa rahdit-palvelusta Venäjän luoteispuolella (Karjala, Sortavala, Petroskoi, Pietari.... .) ja Suomen puolella. Kuljetusliikkeellä on 5 rekkaa ja lisää erikokoisia ja erimuotoisia perävaunuja jotka sopivat erilaisten tavaroiden kuljetukselle. Meillä on kaikki tarpeelliset ja viralliset toimiluvat ja kansainvälisen kuljetuksen luvat. Tarjoamme virallista ja luotettavaa rahdit-palvelusta kilpailuhinnalla 1,1 euroa/kilometri.

  Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä: spb@spbcontact.com

 • Sää Pietarissa

Lisäpalvelut

business-development-assistance-in-stpetersburg

Bisneksen ja liiketoiminnan kehityksen edistääminen Pietarissa, Venäjällä

“SPb Contact” pystyy edustamaan liikkeenne intresseja ja edistää kansainvälisiä yrityksiä, yksittyisiä yrittäjiä ja vieraita kannattavassa bisneksessa Pietarin paikallisilla markkinoilla.

Hakutoiminnan ja markkinointitutkinnan palvelut Pietarissa, hintojen ja tavaroiden opastus, kiertokysely, tavaranne ja palveluksinne mainostaminen Pietarin paikallisissa sanomalehdeissa, tv-ohjelmissa, mainoksenne käännös ja sijoitus paikallisiin hakemistoihin ja mainosesitteisiin, Internet mainostaminen Venäjän hakukoneissa ja www-sivujen luominen, potentiaalisten asiakkaiden ja liikekumppanijen etsintä, liiketapaamisten ja neuvottelujen järjestäminen, edustus yritysten kilpailuihin ja kilpailun asiapapereiden valmistaminen … .

Me pystymme löytämään teille erilaista informaatiota, palveluita, tavaroita, edustamaan intressejanne paikallisilla markkinoilla ja edistää erimuotoisessa toiminnassanne. Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä: spb@spbcontact.com

Lähettipalvelut Pietarissa ovatkin tarjoamisessa:
Tuodaan asiapaperit ja tavarat ”käsistä kasiin” Pietarin erilaisiin osoitteisiin nopeasti ja turvallisesti. Jos tarvitaan osoitteenomistaja saa etukäteen ehkäisymisen puhelimitse.

Toivomme olla luotettava ja hyödyllinen kontaktinne Pietarissa, Venäjällä
Olkaa hyvä ja tarkistakaa lista Asiakkaitamme

 • Uutiset

  Pietarin interaktiivinen retkeily tietokoneen ääressä!

  Venäjän suosittuin hakukone Yandex startasi Venäjän kaupunkien panoraamat. 360° kaupungin panoraamat antavat mahdollusuuden nauttia keinotekoista matkaa kävelemässä esimerkiksi Pietarin katuja ja kaupunkia jättämättä omaa kotia. Voitte liikkua eri suuntaan, lukea talojen numeroja ja katujen nimia, katsella Pietarin nähtävyyksia. Yandex hakukoneen panoraamakartat auttavat matkustamaan Pietaria ja nauttimaan sen nähtävyyksiä, suunnittelemaan Pietarin omaa retkeilyreittia ja näyttämään kavereille käymiänne paikkoja! Lisää…