• Start here

 • Hyvää tietää

  Edulliset venäläiset kellot Pietarissa!

  Pietarin keskustassa sijaitsevissa kellokaupoissa on yleensä ulkomaalaisia kellomerkkeja ja huippuhintoja. Mitä jos haluat ostaa edullisesti esimerkiksi venäläiset rinnekellot Pietarissa? Parempi ostaa venäläiset kellot näistä kaupoista jotka ovat suosittuja itse pietarilaisten välissä. Yksi semmoinen edullinen ja luotettava venäläinen kellokauppa sijaitsee Pietarissa Lermontovsky kadulla, 55. Kaupan nimi on “Venäläiset Kellot” ja se on hyvin suosittu kaupunkilaisten ja vieraiden välissä. Tämän kellokaupan erikoispiirre on se että samassa paikassa myydään melkein tuotantohinnalla lähes kaikki venäläiset kellomerkit joita valmistetaan tänään Venäjällä!

  Lisää…

 • Haemme Partneria

  Venäläinen kuljetusliike tarjoaa rahdit-palvelusta Venäjän luoteispuolella (Karjala, Sortavala, Petroskoi, Pietari.... .) ja Suomen puolella. Kuljetusliikkeellä on 5 rekkaa ja lisää erikokoisia ja erimuotoisia perävaunuja jotka sopivat erilaisten tavaroiden kuljetukselle. Meillä on kaikki tarpeelliset ja viralliset toimiluvat ja kansainvälisen kuljetuksen luvat. Tarjoamme virallista ja luotettavaa rahdit-palvelusta kilpailuhinnalla 1,1 euroa/kilometri.

  Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä: spb@spbcontact.com

 • Sää Pietarissa

Henkilökuljetus

Kazanskyi-cathedral

Henkilökuljetus, auto ja kuski Pietarissa, Venäjällä

Hoitakaa bisnesta tai nauttikaa lepoa Pietarissa henkilökuljetuksen minimikuluilla ja maksimimukavuudella.

 • Työ- ja lomamatkat Pietarissa ja lähialueella.
 • Lentoasema, satama, rautatieasema ja hotelli kyydit Pietarissa.
 • Henkilokohtaiset kiertoajelut ja matkaoppaan palvelu Pietarissa.
 • Lähettipalvelut Pietarissa.

Tekemään bisnes- tai lepomatkanne Pietarissa mukavemmaksi ja edullisemmaksi voitte vuokrata tilava ja moderni auto kuljettajan kanssa vaikka pariksi tunniksi tai koko päiväksi. Auton kuljettaja osaa englantia, suomea ja venäjää ja ystävällisesti auttaa jos tarvitsette tulkkausta tai opastusta Pietarissa. Kuljettajan pysyvä työpaikka tässä urakassa ja pitkä työkokemus on paras perusta asiantuntemukselle, hyväntahtoisuudelle, täsmällisyydelle ja luotettavuudelle.

Auton ja kuljettajan vuokra-taksa Pietarissa

Palvelu

Hinta

Tuntimaksu

15 eur./Pietarin kaupungin seutu

18 eur./Lähialueet*

Lentoasema Pulkovo 2 – Pietari kyydit

30 eur.

Rautatieasema, laivasatama – Pietari kyydit

20 eur.

Matkustajien määrä

Kuljettaja + 4 matkustajaa + suuri tavaratila tai

Kuljettaja + 6 matkustajaa + pieni tavaratila**

*Pietarin lähialue alkaa kaupungin laidalta ja sisältää kaikki lähikaupungit ja nähtävyydet. Voitte vuokrata kaukomatkatkin esimerkiksi Viipuriin, Priozerskiin, Novgorodiin, Karjalaan tai Suomeen…, ilmoittamalla etukäteen.
**Jos vieraita on 6 henkilöä enempää, pakettiautot ja lisää henkilöautoja ovat aina esillä. Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä tarkistamaan sopivatsa ajoneuvosta!

Vastaanotto, kyyti ja taksi palvelu Pietarissa, Venäjällä

Tulonne Pietariin voi olla mukavempi, edullisempi, turvallisempi ja informatiivisempi jos tilaatte meiltä kyydit lentoasemalta, rautatieasemalta tai satamalta.
Auton kuljettaja puhuu suomea, englantia ja venäjää ja auttaa ystävällisesti jos tarvitsette opastusta tai neuvontaa.
Tapaamassa teitä Pietarissa auton kuljettaja odottaa lentoasemalla, rautatieasemalla tai satamalla nimenne/liikkeenne taulu kädessä, auttaa teitä matkalaukkujen kanssa ja rauhallisesti kuljettaa teidät majoutuksenne paikalle.

Tulonne Pietariin:

Lentokoneella – Kansainvälinen lentoasema Pulkovo 2 sijaitsee noin 15 kilometria Pietarin keskustasta ja noin 5 kilometria lähimmältä metroasemalta.
Junalla – Finlandskyi rautatieasema (“Sibelius” ja ”Repin” junat Euroopan Unionista, Suomesta) sijaitsee noin 3 kilometria Pietarin keskustasta ja lähin metroasema on “Ploshad Lenina” (Leninin aukio).
Laivalla – Vasiilyi saaren laivasatama, sijaitsee Vasiilyi saarella noin 7 kilometria Pietarin keskustasta ja lähin metroasema on “Primorskaja”.

Vastaanoton ja kyydin taksa Pietarissa

Palvelu

Hinta

Lentoasema Pulkovo 2 – Pietari kyyti*

30 eur.

Rautatieasema ja laivasatama – Pietari kyyti

20 eur.

Matkustajien määrä

Kuljettaja + 4 matkustajaa + suuri tavaratila tai

Kuljettaja + 6 matkustajaa + pieni tavaratila**

*Pulkovo 2 lentoasemalla on sekä maksuton että maksullinen parkkipaikat. Maksullinen parkkipaikka sijaitsee lentoaseman alueella ja maksuton on 5 minuttia kävelymatkan päästä. Jos asiakas valitsee maksullisen parkkipaikan hän itse maksaa parkkilaskun.
**Jos vieraita on 4 henkilöä enempää, pakettiautot ja lisää henkilöautoja ovat aina esillä. Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä tarkistamaan sopivatsa ajoneuvosta!

Vuokran ehdot

– Etukäteinen tilaus on tarpeellista. Tehkää varaus vähintään kaksi päivää ennen tuloasi Pietariin.
– Auton ja kuljettajan minimivuokra –aika on kolme tuntia.
– Auton varaus ja tulo on ilmaista. Aika alkaa tapaamishetkestä.
– Ensimmäinen odotustunti on ilmaista jos lentokone, juna tai laiva ovat myöhässä
– Jos asiakas valitsee maksullisen parkkipaikan hän itse maksaa parkkilaskun.
– Auton ja kuljettajan toiminta yön aikana (23:00 – 6:00) on plus 20 % taksasta.

Auton malli – Opel Zafira 2008

Vuosimalli – 2008

Auton vääri: haalean harmaa metalloitu

Hytin interiööri: musta ja hopea

Auton mallivuosi on 2008. Käsivaihteisto, SRS neljä AirBag-ilmatyynyä, ABS, sähkötoimiset ikkunat, moderni musta, hopea ja nahka interiööri, valetut pyöräkiekot, FM/CD/MP3-soitin, automaattinen ilmastointi, sävytakalasit.
Opel Zafira on edullinen, moderni, mukava ja turvallinen auto ajamaan Pietaria työ- tai lomamatkoissa.

Kuljettaja

Harjaantunut ja korkeakoulusivistynyt kuljettaja. 14 vuotta työkokemusta kansainvälisessä järjestössä “Pelastakaa Lapset” Karjalassa, Pietarissa ja Suomessa kuljettajana ja tulkkina. Suomen, englannin ja venäjän kielten taito tekee seurustelu ystävällisemmäksi ja informatiivisemmaksi mikä vuorostaan tekee tulonne Pietariin mukavemmaksi ja turvallisemmaksi.

Olkaa hyvää ja ottakaa yhteyttä vuokramaan automme ja kuljettajamme tai kyydit Pietarissa: spb@spbcontact.com

 • Uutiset

  Pietarin interaktiivinen retkeily tietokoneen ääressä!

  Venäjän suosittuin hakukone Yandex startasi Venäjän kaupunkien panoraamat. 360° kaupungin panoraamat antavat mahdollusuuden nauttia keinotekoista matkaa kävelemässä esimerkiksi Pietarin katuja ja kaupunkia jättämättä omaa kotia. Voitte liikkua eri suuntaan, lukea talojen numeroja ja katujen nimia, katsella Pietarin nähtävyyksia. Yandex hakukoneen panoraamakartat auttavat matkustamaan Pietaria ja nauttimaan sen nähtävyyksiä, suunnittelemaan Pietarin omaa retkeilyreittia ja näyttämään kavereille käymiänne paikkoja! Lisää…