• Start here

 • Hyvää tietää

  Edulliset venäläiset kellot Pietarissa!

  Pietarin keskustassa sijaitsevissa kellokaupoissa on yleensä ulkomaalaisia kellomerkkeja ja huippuhintoja. Mitä jos haluat ostaa edullisesti esimerkiksi venäläiset rinnekellot Pietarissa? Parempi ostaa venäläiset kellot näistä kaupoista jotka ovat suosittuja itse pietarilaisten välissä. Yksi semmoinen edullinen ja luotettava venäläinen kellokauppa sijaitsee Pietarissa Lermontovsky kadulla, 55. Kaupan nimi on “Venäläiset Kellot” ja se on hyvin suosittu kaupunkilaisten ja vieraiden välissä. Tämän kellokaupan erikoispiirre on se että samassa paikassa myydään melkein tuotantohinnalla lähes kaikki venäläiset kellomerkit joita valmistetaan tänään Venäjällä!

  Lisää…

 • Haemme Partneria

  Venäläinen kuljetusliike tarjoaa rahdit-palvelusta Venäjän luoteispuolella (Karjala, Sortavala, Petroskoi, Pietari.... .) ja Suomen puolella. Kuljetusliikkeellä on 5 rekkaa ja lisää erikokoisia ja erimuotoisia perävaunuja jotka sopivat erilaisten tavaroiden kuljetukselle. Meillä on kaikki tarpeelliset ja viralliset toimiluvat ja kansainvälisen kuljetuksen luvat. Tarjoamme virallista ja luotettavaa rahdit-palvelusta kilpailuhinnalla 1,1 euroa/kilometri.

  Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä: spb@spbcontact.com

 • Sää Pietarissa

Vuokra-asunnot

panorama-8

Majoitus vuokra-asunnoissa Pietarissa – edullisempi kuin hotellihuoneet

Hotellit Pietarissa ovat joskus kallimpia kuin monissa europpalaisissa kaupungeissa. Ei se ole ihmettelemistä kun Pietari on yksi suosituimmista kaupungeista Venäjällä ja yksi kalleimmista kaupungeista maailman ympärillä. Sitä huolimatta että tänään Pietarissa on yli 300 erimallista hotellia ja kotihotellia, kolmen tähden Hotellin huoneen majoituksen keskihinta epäsuosittuna kautena voi startata 70 eurosta per vuorokausi. Retkeilykautena sama hotellihuone voi maksaa 150 – 200 eroa per vuorokausi ja mielenkiintoista on se että jopa näillä hinnoilla turistikautena on tosi vaikeata löytää vappaita hotellihuoneita.

Tänään yksi parhaimmista ja virallisista vaihtoehdoista kalleille Hotelleille Pietarissa on voukra-asunto, joka vuosittain tulee suosittuimmaksi majoitustavaksi kaupungin vieraiden ja ulkomaalaisten turistien välissä. Kaikki vuokra-asunnot ovat kunnostettuja eurooppalaisen mallin mukaan. Moderni muotoilu ja kaikki tarpeelliset välineet luovat mukavan ilmapiirin ja tekevät tulonne Pietariin mukavaksi, turvalliseksi ja mikä tärkeintä, huomattavasti edullisemmaksi kuin hotellimajoitus. Majoituskausi vuokra-asunnoissa voi olla yksi vuorokausi, viikko, kuukausi … riippuessa asiakkaan toivoista. Kiinnostus vuokra-asunnon edullisempaan majoitukseen Pietarissa on aina kasvaamassa ja siihen on syita kun tämän mallin majoituksella on aina hyötyja.

Kaupungin keskusta – mukavaa ja kohtuullista

Vuokra-asunnot sijaitsevat Pietarin keskustan eri osissa kerrostaloissa. Asiakas voi itse valita mukavin vuokra-asunnon sijainti joka sopii parempi asiakkaan toiveisiin. Lähes kaikki ehdotetut vuokra-asunnot sijaitsevat kaupungin keskiosassa lähellä historiallisia ja kulttuurisia kohteita, vihreitä puistoja, valtakatuja, kauppakeskuksia, Neva jojen kanavia ja rantoja. Pietarin vuokra-asuntojen valinta on aika suuri.

Mukava ja edullinen majoitus Pietarissa koko perheelle

Majoitus vuokra-asunnossa on paras vaihtoehto jos te matkustatte Pietariin perheen tai ystävien kanssa.
Varaamassa vuokra-asuntoa ette tarvitse maksaa lisää ekstrahenkilöistä. Se on ihan normaalista varata asuntoa sekä yhdelle henkilölle että koko perheelle (Hotelleissa samassa tilanteessa on valtava ero, kun veiraiden määrä per hotellihuone on tarkasti määrätty hotellin sääntöjen perusteella).

Asia on se että jokaisessa hotellissa on tarkat majoituksen säännöt: yhden hengen huone on yhdelle henkilölle, kahden hengen huone on kahdelle henkilölle ja niin edelleen. Ei ainoa hotelli majoita neljän hengen porukkaa kahden hengen huoneeseen. Tässä tapauksessa, teidän vähintään pitää maksaa lisää 50% lisävuoteesta tai valita kalliin suitin ja eri kahden hotellihuoneen välissä, ja sehän on jo kallis majoitus.

Varaamassa vuokra-asuntoa tilanne on täydellisesti toinen. Perhe tai porukka joka sisältää 4 henkilöä saa vuokra-asunnon Pietarin keskustassa maksamatta mitään lisämaksuja ja vuokramaksu tästä majoituksesta ei ole korkeampaa kuin kahden hengen hotellihuoneen hinta.

Kodikas ilmapiiri Pietarissa

Jokaisessa vuokra-asunnossa on kaikki tarpeelliset varusteet jotkut kuuluvat majoitukseen: mukavat huonekalut, vuodevaatteet, kylpyhuone, pyyheliinat ja suihkuvälineet (käsi- ja suihkusaippua, toalettipaperi), TV/DVD, keittiö, jääkaappi, sähkösilitysrauta ja silityslauta, pesukone.
Jokaisella vuokra-asunnolla on omalaatuinen ja moderni muotoilu. Ennen majoitustanne asuntoa siivotaan perusteellisesti ja vieraiden toivomuksen mukaan siivojan palvelut ovat myoskin esillä. Riippuessa vuokra-asunnon tasosta sielläkin voi olla puhelin, lattian lämmitin, sauna, nopea internet-yhteys.
Vuokra-asunnoimme keskistandardi vastaa 3 – 4 tähden hotellihuoneisiin.
Ravintolat ja kahvilat Pietarissa ja nimenomaan Pietarin keskustassa ovat aika kalliita ruokapaikkoja sekä käynti näissä paikoissa ei ole aina mukava. Joskus ulkomaalaisille on vaikeaa tilata ruokaa kun kaikki ruokalistat ovat vain venäjän kielessä. Se on surullista ja yllättävää totta mutta monet ravintolat ja kahvilatkin eivät käännää omaa ruokalistaa jopa englanniksi.
Sen vuoksi varustettu uusien vaatimusten mukaan keittiö (mikroaaltouuni, jääkaappi, sähkö- tai kaasuliesi, sähkökeitin, astiat, kynttilät) auttaa laittamaan omaa päivällistä tai illallista. Sehan voi olla tosi tärkeää ja edullista jos olette lasten kanssa. Te voitte ostaa kaikki tarpeelliset ruoka-aineet etukäteen, esimerkiksi matkan varrella tullessanne lentokentältä tai rautatieasemalta vuokra-asuntoonne (jos te tilaatte kyytimme, kuski neuvottelee lähisupermarketti ja auttaa ostoksien kanssa) tai voitte itse käydä läheisessä yksityiskaupassa joka yleensä on lähellä vuokra-asuntoanne. Jos teillä on myohä illan tai yön tuloreissu Pietariin ei se ole mitään ongelmaa! Pietarissa on paljon ympärivuorokautisia ostoskeskuksia. Elintarvike Venäjällä on huomattavasti halvempi kuin Europassa ja yksi elintarvikkeen ostos joka riittää kahdeksi tai kolmeksi päiväksi voi maksaa halvempi kuin yksi illallinen ravintolassa kahdelle henkilölle.

Turvallisuus – luotettava majoitus Pietarissa

Vuokra-asuntojen majoitus Pietarissa on turvallista.
Pietarin keskustaa pidetään kaupungin valiotasoisena osana. Monet kuuluisat venäläiset asuivat ja edelleen asuvat Pietarin keskustassa: näyttelijät, kirjailijat, muusikot, poliitikot. Turvallisuutta turvataan sekä kävely että auto poliisivalvonta.

Monet vuokra-asuntojen kerrostalojen sisäpihat ovat asukkaiden yksityisiä alueita joissa on kameravalvonta ja kaikki pääsyt ovat varustettuja koodilukoilla ja kaukopuhelaitteilla. Valiotasoisissa taloissa on yleensä oma vartija tai vahtimestari.

Tottakai, ei mitään puolusta teitä omasta varomattomuudesta ja tarkkaamattomuudesta. Tänään meidän kaikki maailman ympärillä pitää olla tarkkoina ja varovaisina!

Aina yhteydessä

Tullessanne vuokra-asuntoon, yleensä yhteyshenkilö tavata teidät ja antaa asunnon avaimet sekä vuokra-ohjeet. Te saattekin yhteyspuhelinnumeron ja voitte soittaa tai laittaa sms-viestit milloin vaan kysymään ja neuvottelemaan sekä saamaan tarpeellista apua
Eikä apu lopu tähän. Jos tarvitsette teitä tullaan vastaan lentoasemalle, rautatieasemalle tai satamalle, autetaan viisumin ja rekisteröinnin hankinnassa, järjestetään tulkkausta ja turistiopastusta sekä paljon muutakin!

Vuokra-asuntojen varaus

On aina parempi jos teette vuokra-asunnon varauksen 1 – 2 viikon aikana ennen tuloasi Pietariin. Etukäteinen varaus nostaa mahdollisuuksianne saada toivottavan vuokra-asunnon. On mahdollistakin tehdä varauksen ennen 2 – 3 kuukautta, mutta vuokra-asuntojen hinnat riippuvat vuodenajasta ja nykyiset tarjoukset voivat erottua.

Vuokra-asunnon maksu

Varausta tekemässä vuokra-asunnon varaamiseksi pitää maksaa yhden vuorokauden vuokran suuruinen varausmaksu. Tämä maksu takaa että vuokra-asuntonne on varattu teille matkanne koko ajaksi.
Jos jonkun syyn vuoksi teillä ei ole mahdollisuutta maksamaan varausmaksua, varauksenne tulee vahvistamattomaksi ja tullessanne Pietariin toivottava asunto voi olla jo vuokrattu toisilla.
Tässä tapauksessa tarjotaan yleensä vaihtoehtoiset variantit jos ne ovat vapaita.
Koko lasku tulee maksaa teidän tullessanne asuntoon (check in), maksuvälineenä käytetään yleensä ruplia. Jos käteis-maksu on epämukavaa mutta olette varmaa tulonne päivämääristä, voitte maksaa koko laskun etukäteisesti seuraavilla maksutavoilla:

– Luottokortti maksu (Visa/Mastercard… ) internetin kautta käyttäessä PayPal maksujärjestelmää Huom!: Käytettäessä tätä maksutapaa summaan lisätään 3% suuruinen laskutuslisä.
– Pankkisiirto maksu. Tilisiirto kestää noin 5-7 työpäivää ja tämä maksu on tehtävä vähintään 10 päivää ennen tuloasi Pietariin.
Huom!: Käytettäessä tätä maksutapaa summaan lisätään 3% suuruinen laskutuslisä.
– Western Union maksu. Tosi nopea maksutapa mutta kallein

Vuokra-asunnon vuokraus

Majoituksenne alku (check in) on klo. 13:00 aamupäivällä. Poistuminen vuokra-asunnosta (check out) on klo. 12:00 aamupäivällä. Se tarkoittaa että jos maksatte yhdestä vuorokaudesta, siis tulette asuntoon klo.13:00 aamupäivällä tai voitte tulla asuntoon milloin vaan tämän ajan jalkeen ja poistutte asunnosta seuraavalla aamupaivallä  klo.12:00.
Aikainen majoitus asuntoon tai myöhäinen poistuminen asunnosta on maksettava samalla tavalla kuin kaikeissa hotelleissa +50% vuorokauden maksusummasta.

One-room apartments

*** Millionnaya street one-room studio apartment in the central part of Saint-Petersburg ***

Building: six-storied building
Floor: 3-rd
Rooms: one
Beds: one double sofa-bed
Building location: 15 minutes of walking up to the Nevsky avenue.

millionnaya-pic2 millionnaya-pic3 millionnaya-pic1

The comfortable one-room apartment is located on the third floor in six-storey building, in the city centre with European-quality design and door intercommunication system. For your comfortable residence there is a kitchen with a refrigerator, a gas cooker, an electric kettle and a microwave. There are also all necessary utensils and kitchen-ware.There is a double sofa-bed in a sleeping room and the apartment has various domestic electric appliances (washing machine, iron, ironing table, hair drier). A bathroom is supplied with a shower-cabin. For your pleasant pastime there is a TV/DVD.

Before your arrival the apartment is carefully cleaned. You are provided with clean furnishing and towels. The building is located in a quiet central part of the city in 5 minutes of walking from the memorial “Marsovo Pole”, the Summer Garden and the Neva river.

*** Mytninskaya street one-room apartment in the central part of Saint-Petersburg ***

Building: six-storied building
Floor: 2nd (there is an elevator in the building)
Rooms: one
Beds: one double sofa-bed and one single chair-bed.
Building location: 3 minutes of walking up to the Nevsky avenue.

mytninskaya-pic1 mytninskaya-pic2 mytninskaya-pic3

The comfortable one-room apartment located on the second floor of six-storied building, in the city centre with European-quality design and door intercommunication system. For your comfortable residence there is a kitchen with a refrigerator, an electric cooker, an electric kettle and a microwave. There are also all necessary utensils and kitchen-ware. There is a double sofa-bed in the room and comfortable arm-chair which can be transformed into a single chair-bed. In the apartment various household electronics are also available (washing machine, iron, ironing table, hair-drier). A bathroom is supplied with a shower-cabin. For your pleasant pastime there is a TV/DVD in the room.

Before your arrival the apartment is carefully cleaned. You are provided with clean furnishing and towels. In 5 minutes of walking from the building there is a green park for walks.

_____________________________

Two-room apartments

*** Nevsky avenue two-room apartment in the central part of Saint-Petersburg ***

Building: five-storied building
Floor: 5-th
Rooms: two
Beds: one double bed and one double sofa-bed
Building location: 1 minute of walking up to the Nevsky avenue.

nevsky-avenue-pic1 nevsky-avenue-pic2 nevsky-avenue-pic3

The comfortable two-room apartment located on the fifth floor of five-storied building, in the city centre with European-quality design and door intercommunication system. For your comfortable residence there is a kitchen with a refrigerator, a gas cooker, an electric kettle and a microwave. There are also all necessary utensils and kitchen-ware. There is a double bed in a sleeping room, while a sitting room has a folding sofa and two comfortable arm-chairs. In the apartment various household electronics are also available (washing machine, iron, ironing table, vacuum cleaner). A bathroom is supplied with a shower-cabin and programmed warm floor. For your pleasant pastime there is a TV/DVD in the sitting room.

Before your arrival the apartment is carefully cleaned. You are provided with clean furnishing and towels.
There is also a small fountain and sitting benches in the courtyard of a building. In 5 minutes of walking from the building there is a park for walks.

*** Ostrovskogo street two-room apartment in the central part of Saint-Petersburg ***

Building: five-storied building
Floor: 4-th
Rooms: two
Beds: one double bed, one single bed and one double sofa-bed
Building location: 5 minutes of walking up to the Nevsky avenue.

ostrovskogo-pic1 ostrovskogo-pic2 ostrovskogo-pic3

The comfortable two-room apartment with European-quality design located on the fourth floor of five-storied building which is located in the central part of the Nevsky avenue.
There are two rooms, a toilet and a kitchen in the apartment. For your comfortable residence there is a kitchen with a refrigerator, a cooker, an electric kettle and a microwave. There are also all necessary utensils and kitchen-ware.
In the apartment various household electronics are also available (washing machine, iron, ironing table, hair drier).
For your pleasant pastime there are also TV, DVD and musical center.

The apartment building is located in 5 minutes of walking from Ekaterina’s The Greatest Park, embankment of Fontanka’s river and the famous supermarket “Gostiny Dvor”. The most popular sights of the city are located nearby. The building has its own parking and security service. Before your arrival the apartment is carefully cleaned. You are provided with clean furnishing and towels.

*** Bolshaya Konyshennaya two-room apartment in the central part of Saint-Petersburg ***

Building: four-storied building
Floor: 3-rd
Rooms: two
Beds: one double bed and one double sofa-bed
Building location: 10 minutes of walking up to the Nevsky avenue.

bolshaya-konyshennaya-pic1 bolshaya-konyshennaya-pic2 bolshaja-konyshennaya-pic3

Very comfortable two-room apartment with European-quality design, located on the third floor of four-storied building, which is located in the central but calm and very cultural part of St.Petersburg. There are two rooms in the apartment: separated bedroom and combined sitting-room with a kitchen. For your comfortable residence there is a refrigerator, a cooker, an electric kettle, a microwave and all necessary utensils and kitchen-ware. In the apartment various household electronics are also available (washing machine, iron, ironing table). For your pleasant pastime there is also TV.
The apartment building is located in 5-10 minutes of walking from The Hermitage Museum, Neva river’s embankments, Summer gardens and the Cathedral of the Resurrection (The Saviour-on-the-Blood). The most popular sights of the city are located nearby. The building has its own parking and security service. Before your arrival the apartment is carefully cleaned. You are provided with clean furnishing and towels

_______________________________

Three-room apartments

*** Millionnaya street three-room apartment in the central part of Saint-Petersburg ***

Building: six-storied building
Floor: 3-rd
Rooms: three
Beds: one double sleeping bed, two double sofa-beds.
Building location: 20 minutes of walking up to the Nevsky avenue.

millionnaya-street-pic1 millionnaya-street-pic2 millionnaya-street-pic3

Luxurious three-room apartment is located on the third floor in six-storey building, in the central but very calm and cultural part of St.Petersburg. The apartment with unique European-quality design and the space of 85 square metres includes three rooms, a kitchen and a bathroom with Jacuzzi and shower cabin. For your comfortable residence there is a kitchen with a refrigerator, a cooker, an electric kettle, a microwave and a grill. There are also all necessary utensils and kitchen-ware. There is a double bed in a sleeping room, a double sofa-bed with arm-chairs in a sitting room and a double sofa-bed in the guest-room. The apartment has various domestic electric appliances (washing machine, iron, ironing table, hair drier). For your pleasant pastime there is a TV/DVD, satellite TV and stereo music player.
Before your arrival the apartment is carefully cleaned. You are provided with clean furnishing and towels. The building is located in a quiet central part of the city in 5 minutes of walking from the memorial “Marsovo Pole”, the Summer Garden and the Neva river’s embankments.

If You have any questions, please, contact anytime to receive advices, recommendations or necessary help: spb@spbcontact.com

 • Uutiset

  Pietarin interaktiivinen retkeily tietokoneen ääressä!

  Venäjän suosittuin hakukone Yandex startasi Venäjän kaupunkien panoraamat. 360° kaupungin panoraamat antavat mahdollusuuden nauttia keinotekoista matkaa kävelemässä esimerkiksi Pietarin katuja ja kaupunkia jättämättä omaa kotia. Voitte liikkua eri suuntaan, lukea talojen numeroja ja katujen nimia, katsella Pietarin nähtävyyksia. Yandex hakukoneen panoraamakartat auttavat matkustamaan Pietaria ja nauttimaan sen nähtävyyksiä, suunnittelemaan Pietarin omaa retkeilyreittia ja näyttämään kavereille käymiänne paikkoja! Lisää…