• Start here

 • Hyvää tietää

  Edulliset venäläiset kellot Pietarissa!

  Pietarin keskustassa sijaitsevissa kellokaupoissa on yleensä ulkomaalaisia kellomerkkeja ja huippuhintoja. Mitä jos haluat ostaa edullisesti esimerkiksi venäläiset rinnekellot Pietarissa? Parempi ostaa venäläiset kellot näistä kaupoista jotka ovat suosittuja itse pietarilaisten välissä. Yksi semmoinen edullinen ja luotettava venäläinen kellokauppa sijaitsee Pietarissa Lermontovsky kadulla, 55. Kaupan nimi on “Venäläiset Kellot” ja se on hyvin suosittu kaupunkilaisten ja vieraiden välissä. Tämän kellokaupan erikoispiirre on se että samassa paikassa myydään melkein tuotantohinnalla lähes kaikki venäläiset kellomerkit joita valmistetaan tänään Venäjällä!

  Lisää…

 • Haemme Partneria

  Venäläinen kuljetusliike tarjoaa rahdit-palvelusta Venäjän luoteispuolella (Karjala, Sortavala, Petroskoi, Pietari.... .) ja Suomen puolella. Kuljetusliikkeellä on 5 rekkaa ja lisää erikokoisia ja erimuotoisia perävaunuja jotka sopivat erilaisten tavaroiden kuljetukselle. Meillä on kaikki tarpeelliset ja viralliset toimiluvat ja kansainvälisen kuljetuksen luvat. Tarjoamme virallista ja luotettavaa rahdit-palvelusta kilpailuhinnalla 1,1 euroa/kilometri.

  Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä: spb@spbcontact.com

 • Sää Pietarissa

Kotisivu

taksi

Takisn tilaus Pietarissa on helppoa ja turvallista!

Pietarissa toimii kansainvälinen taksipalvelu jossa tilauskeskus palvelee asiakkaita suomella ja
englannilla.

apartment

Mukava ja halppa majoitus Pietarissa, Venäjällä.

 • Yksihuoneiset asunnot
 • Kaksihuoneiset asunnot
 • Kolmehuoneiset asunnot

Edullinen vaihtoehto kalleille hotelleille Pietarissa yhdeksi yöksi, viikoksi, kuukaudeksi…

Auto-ja-kuljettaja-Pietarissa-kuljetukset

Henkilökuljetus Pietarissa.

 • Auto ja kuljettaja, taksi Pietarissa

Lentoasema, satama, rautatieasema ja hotelli kyydit Pietarissa.

home-page-gorod-22

Pietarin ilmainen matkaopas.

Pietarin kaupungin kartta.
Tärkeitä neuvoja ja mielenkiintoisia tietoja matkustajalle Pietarista ja Venäjältä.
Pietarin nähtävyydet, hotellit, teatterit, kauppakeskukset, metro, yöklubit, diskot, baarit, palvelut ja paljon muutakin.

apartment

Mukava ja halppa majoitus Pietarissa, Venäjällä.

 • Yksihuoneiset asunnot
 • Kaksihuoneiset asunnot
 • Kolmehuoneiset asunnot

Edullinen vaihtoehto kalleille hotelleille Pietarissa yhdeksi yöksi, viikoksi, kuukaudeksi…

panoramic-saint-petersburg

Yandex venäläisen hakukoneen panoraamat Pietarista

360° kaupungin panoraamat antavat mahdollusuuden nauttia keinotekoista matkaa kävelemässä Pietarin katuja ja kaupunkia jättämättä omaa kotia. Voitte liikkua eri suuntaan, lukea talojen numeroja ja katujen nimia, katsella Pietarin nähtävyyksia.
Yandex hakukoneen panoraamakartat auttavat matkustamaan Pietaria ja nauttimaan sen nähtävyyksiä, suunnittelemaan Pietarin omaa retkeilyreittia ja näyttämään kavereille käymiänne paikkoja!

 • Uutiset

  Pietarin interaktiivinen retkeily tietokoneen ääressä!

  Venäjän suosittuin hakukone Yandex startasi Venäjän kaupunkien panoraamat. 360° kaupungin panoraamat antavat mahdollusuuden nauttia keinotekoista matkaa kävelemässä esimerkiksi Pietarin katuja ja kaupunkia jättämättä omaa kotia. Voitte liikkua eri suuntaan, lukea talojen numeroja ja katujen nimia, katsella Pietarin nähtävyyksia. Yandex hakukoneen panoraamakartat auttavat matkustamaan Pietaria ja nauttimaan sen nähtävyyksiä, suunnittelemaan Pietarin omaa retkeilyreittia ja näyttämään kavereille käymiänne paikkoja! Lisää…